Miresevjen, i nderuar.

REAL LIFE ROLEPLAY UPDATES V3.1.2

Pershendetje.

Ne kemi bere update serverin ne V3.1.2.
Me shume detaje rreth updates, mund ti gjeni ne server duke shenuar: /informacionet.

Gjerat me te rendesishme ne V3.1.2:
• - Komanda (/greet) u shtua, vetem per LSPD.
• - Komanda (/sa) tani u shtua.
• - Puna Bringer Job u shtua ne server, gjindet tek banka.
• - Speedometer i ri po ashtu informacione per radion (/setfreq).
• - /newb > /helpme, po ashtu /am u shtua ne server.
• - 2 Stacione te reja per LSPD u shtuan.
• - Factioni i SASD u shtua.

Dhe shume e shume te tjera qe jane ne perpunime!

Gjithe te mirat,


?>